Vila de vanzare in Busteni

290.000€

Caracteristici

  • Ferestre termopan
  • Incalzire centrala

Detalii

Vila de vanzare in Busteni formata din S+ D+P+E,  in suprafata construita totala de 443,8 mp, suprafata utila totala de  348,7 mp  cu un teren aferent de 535,34 mp. Vila este structurata astfel : la subsol  doua camere- camere de depozitare in suprafata utila de 23.02 mp, la demisol: dormitor, camera de zi, baie, bucatarie, hol, centrala termica, casa scarii, camera suprafata utila de 106,41 mp ( apartament 3 camere ) la parter :  casa scarii, hol, bucatarie, baie, dormitor, camera de zi, baie, hol, bucatarie, camera de zi in  suprafata utila de 109, 61 mp  ( o garsoniera si un apartament cu 2 camere separate), la etaj casa scarii, hol, bucatarie, baie, dormitor, camera de zi, baie, hol, bucatarie, camera de zi in  suprafata utila de 109, 61 mp  ( o garsoniera si un apartament cu 2 camere separate).

 Vila este finisata  modern cu materiale de calitate, este racordata la toate utilitatile, fiecare apartament avand contorizare separata la gaze.

Vila are tamplarie din PVC cu geam termopan, scara interioara din beton armat cu balustrada lemn, , izolatie interioara.

Toate baile sunt utilate, vila se vinde mobilata si utilata complet.

Accesul la vila este facil indifernt de anotimp, strada este asfaltata.

Privelistea acestei vile este spectaculoasa, avand vedere asupra Muntilor Bucegi, padurii, intregii zone.

VILA ESTE INCLUSA IN CIRCUITUL TURISTIC fiind practic o afacere la cheie.

Certificatul de performanță energetică este în curs de realizare.

  • ID: 19707
  • Vizualizari: 170