Complex de 3 vile de vanzare in Busteni

280.000€

Caracteristici

  • Balcon

Detalii

Complex de  3 vile de vanzare in Busteni, cartier residential, aflate in circuitul turistic.  Fiecare vila este structurata D+P+M, avand la demisol camera centralei termice in suprafata construita de 13,35 mp, parter compus din living cu bucatarie open space tip american, balcon,  spatiu depozitare in suprafata construita de 21,8 mp ,  la mansarda dormitor,  baie, balcon  in suprafata construita de 25,4 mp. Vilele sunt construite in anul 2004, din structura de beton si lem, finisajele sunt: gresie, faianta,  mocheta, toate vilele sunt mobilate si utilate. Curtea in suprafata de 745 mp este amenajata cu barbecue, arbusti ornamentali, loc de relaxare.

Vilele  sunt bransate la toate utilitatile : apa, gaze, energie electrica,  fara contoare individuale / vila,  existand posibilitatea ca in viitor fiecare dintre vile sa fie contorizate separate. La acest moment contorizarea la toate vilele se face cu un singur contor pentru tot complexul.

Avand in vedere locatia vilele pot fi folosite atat in scop turistic cat si personal – residential. Privelistea oferita este catre Muntii Bucegi, zona este linistita, exclusiv cartier residential, preponderant de vacanta, cu acces facil indiferent de anotimp.

Certificatul de performanță energetică este în curs de realizare.

  • ID: 20190
  • Vizualizari: 217