Vandut

Breaza, Prahova

55,000 euro

ID Anunt: CX1498

Vizualizari Anunt: 5489
Salveaza Anunt


Imobil de vanzare in Breaza, cartier semicentral,   compus din teren in suprafata de 1927 mp impreuna cu  dou corpuri de constructie situate pe acesta, respectiv: 

-corpul de constructie principal compus din doua camere, hol, baie in suprafata construita de cca 40 mp, constructie  din lemn cu fundatie din beton, invelita cu tabla,

-corpul de constructie secundar  este compus din camera, baie, WC serviciu, loc de luat masa si hol in suprafata de cca 20 mp, constructie din lemn, invelita cu tabla. Incalzirea se face cu soba pe lemne.

Constructiile  sunt finisate  cu gresie si faianta, pereti  placati cu lambriu, dusumele din lemn .

 Constructiile  sunt bransate si racordate  la electricitate, alimntarea cu apa se face de la fantana proprie. La limita proprietatii exista alimentare cu apa, dar dat fiind ca exista fantana in curte nu s-a considerat necesar bransarea la reteaua stradala. Gazele sunt la limita propritatii. Incalzirea se face cu sobe cu lemne sau electric.

 Curtea proprietatii este amenajata cu pomi fructiferi, accesul este facil. Zona este linistita, aerisita si imbie la relaxare. 

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.


Tel: 0722.477.733
Fax: 0344.405.198
[email protected] (Vezi toate ofertele mele)