Vandut

Busteni, Prahova

175,000 euro

145,000 euro - 659 euro/m2

ID Anunt: CX1497

Vizualizari Anunt: 6559
Salveaza Anunt


Vila tip duplex de vanzare in Busteni, situata in cartierul Poiana Tapului, constructie din 2002 amplasata pe un teren de 468 mp; vila este construita din caramida si izolata cu polistiren. Are toate utilitatile, apa curenta, curent electric, gaz, cablu tv si de telefonie fixa.
Curtea este amenajata cu brazi argintii, pini canadieni, mesteceni verzi, mesteceni rosii, mesteceni pendul, artari, trandafiri si alte plante decorative. In curte este amenajat un foisor cu loc de luat masa si un gratar.

Casa este decorata in stil italian, cu gresie in camera de zi, cu caramida ornamentala pe semineu si cu scara cu balustrada de fier forjat. La etaj in camere este parchet laminat, astfel incat intretinerea sa nu fie o problema.
Mansarda nu este locuibila, dar este un bun spatiu de depozitare.

 

Vila are la demisol, pe unde  se intra in curte, un garaj de o masina si loc de alte doua. Are camera centralei cu un spatiu de depozitare.
Se urca la parter atat pe exterior, cat si pe interior, din garaj, astfel incat echipamentul de schii sa poata fi lasat in garaj. La parter sunt urmatoarele incaperi:  un hol mare cu dulapuri pentru haine, o baie, o bucatarie cu camara, o camera cu canapele, un loc de luat masa si un semineu. Accesul la etaj se face pe scara interioara, iar acolo sunt: un dormitor matrimonial cu baie, o baie pentru doua dormitoare si trei balcoane.
Unul din dormitoare are o arcada, iar din arcada este un spatiu cu un pat de o persoana. Tot in acea camera este o canapea pat si tv, astfel incat la etaj sa fie o camera cu tv pentru copii, pentru ca sa nu stea cu adultii jos. In fiecare dormitor exista prize pt cablu tv.

Vila se vinde complet mobilata si utilata pretul fiind usor negociabil.


Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.


Tel: 0722.477.664
Fax: 0344.405.198
[email protected] (Vezi toate ofertele mele)