Vandut

Sinaia, Prahova

135,000 euro - 750 euro/m2

ID Anunt: CX1336

Vizualizari Anunt: 2843
Salveaza Anunt


Vila de vanzare in Sinaia, cartier "Mal", structurata P+E+M. Vila a fost construita in 2009 pe un teren in suprafata de 300 mp, avand o suprafata de 180 mp construiti. 

La parter vila este formata din: doua  terase, hol, living (46 mp), bucatarie, baie, casa scarii, doua spatii depozitare in exteriorul vilei (care fac corp comun cu vila) si un spatiu de depozitare  la parter in interiorul vilei, suprafata construita parter 77mp, suprafata utila 61 mp; la etaj  trei dormitoare, baie cu cada, balcoane la fiecare dormitor suprafata construita etaj 60 mp, suprafata utila de 43 mp; la mansarda un dormitor cu balcon , baie, hol, spatiu depozitare suprafata 37 mp.

Vila este  racordata la toate utilitatile: apa, gaz, energie electrica, canalizare, este dotata cu centrala termica proprie, Vila este  finisata cu materiale de calitate, pe holuri la intrare, in bai si bucatarie faianta si gresie import, in dormitoare  si casa scarii parchet, balcoanele sunt placate cu  gresie import si prevazute cu un sistem de geamuri care permit inchiderea si deschiderea balcoanelor. Vila are termopane PVC., usi intrare metal.

Vila are doua intrari.

Vila este  situata intr-o zona de vile, in apropiere de scoala, gradinite, spital, mijloc de transport, magazine, piete.

 

 

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.


Tel: 0722.477.733
Fax: 0344.405.198
[email protected] (Vezi toate ofertele mele)