Vandut

Busteni, Prahova

59,000 euro

45,000 euro

40,000 euro - 296 euro/m2

ID Anunt: CX1057

Vizualizari Anunt: 6318
Salveaza Anunt


Piatra Arsa, vanzare casa-vila 4 camere, suprafata 100 mp, 2 balcoane, 3 grupuri sanitare, an c-tie2010, destinatie recomandata: rezidenta, de vacanta, curte libera 120 mp.

O imagine clara, mediul optim pentru relaxare, oxigen si deconectare. Poezia unui peisaj natural, intr-un spatiu monumental, o expresie vie, splendoare reliefata prin culoare si aer proaspat de munte. Casa de vacanta la munte, situata la iesire din Sinaia, intrare in Busteni. O zona extraordinar de frumoasa, imagini ce fotografiaza un peisaj luminos, o realitate de poveste. Posibilitatea de a-ti crea o iesire din cotidian, un camin relaxant intr-o lume desprinsa parca din imaginea unu vis pastelat.

Spatii largi, compartimentare eleganta, 3 grupuri sanitare (unul pe fiecare nivel), bucatarie la parter, living si 2 dormitoare. Parterul este compus din camera de zi, foarte mare de 23,26 mp utili, bucatarie de 10,44 mp utili, grup sanitar de 4,99 mp utili. De la parter aveti posibilitatea sa iesiti in propria dumneavoastra curte, fie din camera de zi, fie pe intrarea/iesirea principala, teren alocat constructiei ce intra in proprietatea cumparatorului. Casa scarii (scara interioara) are suprafata de 4,99 mp utili. Etajul 1 este compus din dormitor de 10, 43 mp utili, dormitor de 24 mp utili, grup sanitar de 3,23 mp utili, casa scarii de 4,99 mp utili. Mansarda, ce reprezinta un spatiu generos, exceland si completand panorama, ne surprinde prin inaltime, avand planul inclinat aproape insesizabil, si tavanul in ceea mai mare parte fiind normal (drept). Aici spatiu util se compartimenteaza astfel: dormitor 14,60 mp, grup sanitar 4,57 mp, hol de 3,51 mp. Pe langa acest spatiu locativ, mansarda dispune de un imens spatiu de depozitare de aproximativ 30 mp. Casa dispune de utilitati: gaze, electricitate, apa curenta, propria statie de epurare (canalizare). Se vinde fara finisaje. Pretul include peretii tencuiti, utilitati, fatada facuta, termopan, curte proprie, drum de acces. Constructia este din caramida porotherm ( nu exista perete din rigips). Izolatie termica pe exterior- polistiren. Placa de beton armat de 13 cm, Pardoseala de 5 cm. Folie polietilena. Pietris monogranular. ACOPERIS: Tabla ondulata pe acoperis. Folie de etansare. Asteriala.Capriori. Termoizolatie dispusa intre capriori. Bariera contra vaporilor. Gips carton. Ferestre de mansarda FAKRO.

 

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.


Tel: 0722.477.664
Fax: 0344.405.198
[email protected] (Vezi toate ofertele mele)