Vandut

Sinaia, Prahova

126,000 euro

95,000 euro - 754 euro/m2

ID Anunt: CX0364

Vizualizari Anunt: 3508
Salveaza Anunt


Apartament  de vanzare in Sinaia, cartier Furnica, situat la mansarda  si supanta unui imobil P+3E+M+S. Apartamentul este compus din mansarda cu: debara, vestibul, casa scarii, hol, baie, chicineta, camera de zi, balcon  in suprafata utila de 67,95 mp, suprafata construita de 77,21 mp  precum si la supanta doua dormitoare, baie, hol, casa scarii  in suprafata utila de 39,25 mp  si suprafata construita de 48,87 mp , total suprafata construita 126,08 mp impreuna cu o cota indiviza din dependintele de folosinta comuna, dependinte care inclus sala de fitness- dotata complet- si sauna.

Apartamentul este finisat cu materiale de calitate: gresie, faianta, parchet import, ferestre velux, tamplarie din PVC cu geam termopan, usa intrare lemn masiv.

Intregul imobil  este finisat cu materiale  de calitate, aspectul imobilului integrandu-se perfect in natura inconjuratoare.

Intregul imobil din care face parte apartamentul  este incalzit cu centrala termica, fiecare unitate locativa avand repartitor de caldura.

Apartamentul este racordat si contorizat separat la toate utilitatile.


Apartamentul  beneficiaza de loc de parcare in curtea imobilului.Imobilul este dotat cu lift.

Accesul la imobil este facil, facandu-se pe asfalt. Apartamentul  iti ofera o priveliste frumoasa asupra mediului inconjurator. Zona unde este situat iti ofera numeroase facilitati, pana in centrul orasului se poate face oricand o plimbare fara mijloc de transport, deasemeni si in imprejurimi, toata zona fiind zona rezidentiala.

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.


Tel: 0722.477.733
Fax: 0344.405.198
[email protected] (Vezi toate ofertele mele)