Vandut

Sinaia, Prahova

39,000 euro

35,000 euro - 1,094 euro/m2

ID Anunt: CX0362

Vizualizari Anunt: 3961
Salveaza Anunt


Garsoniera de vanzare in Sinaia, cartier Furnica, situat la mansarda unui imobil P+3E+M+S. Apartamentul este compus din debara, camera de zi, bucatarie, baie, vestibul in suprafata utila de 26,26mp, suprafata construita de 32,55 mp impreuna cu o cota indiviza din dependintele de folosinta comuna, dependinte care inclus sala de fitness- dotata complet- si sauna.

Apartamentul este finisat cu materiale de calitate: gresie, faianta, parchet import, ferestre velux, tamplarie din PVC cu geam termopan, usa intrare lemn masiv.

Intregul imobil  este finisat cu materiale  de calitate, aspectul imobilului integrandu-se perfect in natura inconjuratoare.

Intregul imobil din care face parte garsoniera este incalzit cu centrala termica, fiecare unitate locativa avand repartitor de caldura.

Garsoniera  este racordata si contorizata separat la toate utilitatile.


Garsoniera beneficiaza de loc de parcare in curtea imobilului.Imobilul este dotat cu lift.

Accesul la imobil este facil, facandu-se pe asfalt. Garsoniera iti ofera o priveliste frumoasa asupra mediului inconjurator. Zona unde este situata garsoniera iti ofera numeroase facilitati, de la garsoniera pana in centrul orasului se poate face oricand o plimbare fara mijloc de transport, deasemeni si in imprejurimi, toata zona fiind zona rezidentiala.

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.


Tel: 0722.477.733
Fax: 0344.405.198
[email protected] (Vezi toate ofertele mele)