Vandut

Sinaia, Prahova

175,000 euro - 684 euro/m2

ID Anunt: CX0337

Vizualizari Anunt: 990
Salveaza Anunt


Apartament de vanzare in Sinaia, in cartierul Furnica,  intr-un imobil D+P+3E+M. Apartamentul este  format din nivelul 1:baie, hol, camera, living cu bucatarie deschisa, doua balcoane, casa scarii in suprafata construita de 113,71 mp

nivelul 2 : camera, dressing, camera, camera cu baie proprie, baie, hol in suprafata construita de 96,20 mp.

La demisolul constructiei apartamentul dispune  de garaj si boxa in suprafata construita de 46,65 mp ambele in proprietate exclusiva.

Apartamentul are vedere spre strada, dar si spre curtea interioara a  intregului bloc, curte care se afla in indiviziune fiind amenajata cu foisor, barbecue, loc de relaxare.

Deasemeni, blocul unde este situat apartamentul  are in incinta sauna si sala de fitness din ambele apartamentul avand in proprietate o  cota  indiviza.

Apartamentul are finisaje de lux: gresie si faianta import, parchet din lemn, tamplarie din PVC  cu geam termopan, usa intrare din lemn, usi interioare in lemn, balcoane din lemn masiv.

Incalzirea apartamentului se face cu centrala termica a blocului, apartamentul avand repartitoare de caldura. Apartamentul are sursa de caldura suplimentara o soba pe brichete  de rumegus.

Apartamentul se vinde partial mobilat.

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.


Tel: 0722.477.733
Fax: 0344.405.198
[email protected] (Vezi toate ofertele mele)