Vandut

Busteni, Prahova

39,200 euro - 664 euro/m2

ID Anunt: CX0248

Vizualizari Anunt: 1306
Salveaza Anunt


Apartamentul este situat in Busteni , in cartierul Poiana Tapului si  este format din 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, un hol, apartamentul avand o suprafata construita de 59 mp.

Apartamentul este situat in Busteni,  intr-un imobil avand regimul de inaltime P+2E+M,  amplasat pe un teren in suprafata totala  de 869 mp. Imobilul este construit pe cadre de beton, din caramida, fiind izolat la exterior cu polistiren de 8 cm grosimea zidurilor exterioare fiind de ~ 45 cm iar la interior sidurile sunt din caramida tencuita pe ambele parti avand grosimea de 30 cm; tamplaria exterioara este termopan PVC Rehau - nuanta maro inchis, tavanele sunt din rigips izolate cu vata bazaltica de 5 cm, usile interioare  din lemn ( stejar masiv ). Apartamentul  este  finisat  cu gresie si faianta de provenienta Spania (Ibero, Undefasa si Aparici ) iar baia complet utilata.
Apartament are centrala termica proprie, utilitatile contorizate separat ( apa si canalizare, gaz, electricitate ) si dispune de un loc de parcare amenajat in fata vilei.
Apartamentul are vedere la munte.

 Apartamentul dispune de toate utilitatile: gaze, electricitate, apa, canalizare.

 

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.


Tel: 0722.477.733
Fax: 0344.405.198
[email protected] (Vezi toate ofertele mele)