Proiectul Regal Confort este situat in zona semicentrala a localitatii, intr-o zna de vacnta cu acces foarte bun drumul fiind asfaltat.
Vila cu apartamente este amplasata cu deschidere catre galeria falnicilor codrii de fag si conifere, asezasi ca într-un evantai ce urca spre crestele Bucegilor ori spre culmile domoale ale Baiului.
Arhitectural vila cu  apartamente este construita  în regim P+2E+M, cu 8 apartamente si 2 garsoniere la mansarda, si dispune de o curte de 700 mp, amenajata cu spatii de parcare pentru fiecare apartament, arbusti ornamentali, iar accesul în imobil este cu interfon. Scara de acces a imobilului este ultramoderna,  cu balustrada din inox si cu  blaturile treptelor placate cu granit Marazzi, ce dau o nota de spatialitate si suplete.
Apartamentele sunt organizate decomandat, cu holul de intrare care se deschide catre camera de zi pavilionara (living + dining), bucatarie deschisa , dependinte, 2 dormitoare generoase, o baie cu cada si un grup sanitar în care se afla si centrala termica.
Toate spatiile locuibile se deschid spre exterior prin suprafete vitrate mari, care se continua cu balcoane ample.  Usile interioare sunt realizate- finisaj nuc- cu intarsie de sticla securizata sablata si pictata de artist plastic, facute sa va stimuleze fantezia si sa creeze o atmosfera marcata de o înalta calitate estetica iar usile  de acces în apartamente sunt metalice, cu închidere multipunct pe 3laturi, insonorizata, izolata (import Germania).
Pardoseala este placata cu granit, deschis la culoare (crem), cu intarsie de parchet de palisandru în zona livingului, iar dormitoarele au parchet -finisaj stejar. Tavanele sunt ambientate cu scafe de lumini si spoturi. Sub placile ceramice ale apartamentelor de la parter este montat suplimentar încalzire în pardoseala , astfel pardoseala este în permanenta calda. Gresia si faianta  din bai si bucatarie sunt de calitate superioara, cu obiecte sanitare de marca. În baie cada este cu hidromasaj. Eleganta este data de  gama interesanta de culori si finisaje.
Modalitatea de plata este urmatoarea: la semnarea antecontractului un avans cuprins intre 30% si 50%, predarea apartamentului la cheie intr-o perioada foarte scurta de timp si semnarea contractului de vanzare cumparare cand se va achita restul sumei se va face in februarie - martie 2012.

Regal Confort

Untitled Spreadsheet

  nr   tip nivel   Sconstruita   balcon   pret euro
1    apartament 3 camere   parter   115 mp   nu vandut
2 apartament 3 camere parter 115 mp nu 85000
3 apartament 3 camere etaj 1 125 mp da vandut
4 apartament 3 camere etaj 1 125 mp da vandut
5 apartament 3 camere etaj 2 125 mp da vandut
6 apartament 3 camere etaj 2 125 mp da vandut
7 apartament 3 camere etaj 3 125 mp da vandut
8 apartament 3 camere etaj 3 125 mp da vandut
9 garsoniera   mansarda 58 mp nu vandut
10 garsoniera    mansarda 58 mp nu vandut

Agent Imobiliar
Ciprian Kore

Tel: 0722.477.664
Fax: 0344.405.198

[email protected]

(Vezi toate ofertele mele)

Contacteaza prin email

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.