Vila Karpaten Perle este un nou concept  in statiunea Sinaia -Perla muntilor Carpati-  ideal pentru persoanele care isi doresc o casa in care sa se simta ca in Alpi. 

Imobilu cu numai 6 apartamente premium si o parcare subterana generoasa, cu o arhitectura deosebita asigura conditiile ideale pentru  locuinta permanenta, rezidentiala, ideal pentru relaxare, investitie. Din cele   6 apartamente, 5  apartamente  sunt cu doua camere si un apartament-penthouse cu 5 camere,  sase locuri de parcare+boxe, cu multiple spatii comune si o suprafata libera de teren de 500 mp (cota indiviza fiecarui apartament),  teren inconjurat de padure. Vila se afla intr-o zona insorita,cu o priveliste superba , o locatie unica in Sinaia, cartier Furnica, situat la doar 400 metri de telegondola Sinaia (transport cota 2000), aceasta fiind cea mai buna poarta de acces catre domeniul schiabil (la circa 5 minute de mers pe jos), dar si a unor obiective turistice renumite la doar 10 minute de mers pe jos (Castelul Peles, Pelisor, Cazino, Parcul Central).

Dezvoltatorul impreuna cu echipa de arhitectura si design au gandit fiecare apartament astfel incat sa ofere ergonomie si confort sporit. Acestea beneficiaza de spatii vitrate foarte mari, terase generoase, fiecare dintre ele avand deschidere pe cel putin 2 puncte cardinale.

Finisajele exterioare si interioare vor fi de cea mai buna calitate- lux, iar fiecare apartament poate beneficia contracost, in exclusivitate, de  garaj subteran si boxa pentru depozitare (cu suprafete cuprinse intre 3 si 12 mp). De asemenea, fiecare apartament beneficiaza de o cota de teren inviz de cca 100 mp amenajat . Apartamentele se predau la cheie: cu pardoseli gresie si parchet import lux, tamplarie termopan  de ultima generatie, centrala individuala , utilitatile ( apa, gaz, energie electrica) contorizare separate la fiecare apartament.

Vila ofera spre vanzare 6 apartamente spatioase, iar structura acesteia este urmatoarea:

  • Demisol: Garaje si boxe pentru depozitare (se pot achizitiona separat);
  • Parter: 2 apartamente si o zona de lobby lounge;
  • Etaj: 3 apartamente;
  • Mansarda: un apartament de tip penthouse.

Termenul de finalizare al proiectului este Octombrie 2020.

Karpaten Perla

Untitled Spreadsheet

nivel numar tip apartament Su Sc balcoane + terase pret euro
P 1 2 camere 53 mp 69 mp 59 mp vandut
P 2 2 camere 60 mp 75 mp 36 mp 126000
E1 3 2 camere 69 mp 85 mp 28 mp vandut
E1 4 2 camere 78 mp 98 mp 7 mp vandut
E1 5 2 camere 52 mp 67 mp 5 mp vandut
E2+M 6 5 camere 175 mp 238 mp 36 mp vandut

Agent Imobiliar
Raluca Cojan

Tel: 0722.477.106
Fax: 0344.405.198

[email protected]

(Vezi toate ofertele mele)

Contacteaza prin email

Completati formularul de mai jos pentru a va oferi mai multe informatii despre aceasta oferta.