Prin prestatii de calitate, oferim promt si la preturi corecte servicii de administrare imobiliara, prin care vrem sa castigam si sa pastram increderea clientilor nostri. Daca aveti o casa sau un apartament cu o anumita valoare, noi va putem ajuta sa pastrati sau sa cresteti aceasta valoare. Nu lasati administrarea proprietatilor dv.la voia intamplarii, va oferim solutii benefice pentru imobilul dv.

Serviciile de administrare pe care le prestam includ urmatoarele :
-administrarea documentelor proprietatii (fotocopii) ;
-administrarea contractelor de intretinere pentru instalatiile detinute ;
-asigurarea de personal specializat (instalator, electrician, zidar, zugrav, administrator,contabil,avocat etc.) ;
-colectarea chiriilor ;
-gestionarea sumelor de bani incasate, efectuarea cheltuielilor necesare si raportarea corespunzatoare transferuri banesti in tara si in strainatate ;
-verificarea si plata facturilor (intretinere, apa, energie electrica, telefon, TV, cablu), a impozitelor, taxelor etc.;
-asigurarea proprietatii si urmarirea incasarii despagubirilor ;
-reprezentarea intereselor proprietarului fata de terti (autoritati publice, societati de furnizare a utilitatilor,administratii de bloc etc.) ;
-reprezentare fiscala ;
-obtinerea de aprobari, modificari contracte utilitati (telefon, energie electrica) la inchirieri catre persoane juridice ;
-administrarea lucrarilor de renovare si amenajare stabilite de proprietar ;
-prezenta in teren - vizitarea regulata a proprietatii ;
-urmarirea comportarii in timp a constructiei, verificarea si evaluarea starii generale a proprietatii ;
-sprijin la inchirierea sau vanzarea proprietatii ;
-redactarea, modificarea, prelungirea sau rezilierea contractelor de inchiriere ;
-incheierea de procese verbale de predare/preluare a proprietatii ;
-inspectarea proprietatii si a starii acesteia la terminarea contractului de inchiriere ;
-servicii suplimentare (curatenie, menaj, reparatii: electrice, sanitare, zugraveli etc), pe care le asiguram cu ajutorul partenerilor nostri.

Zilnic suntem confruntati cu o multitudine de probleme si suntem mereu provocati sa gasim solutii optime pentru proprietarii nostri. Suntem gata sa solutionam operativ si calificat orice problema legata de intretinerea proprietatii clientului nostru, folosind un numar mare de colaboratori calificati pentru fiecare domeniu de activitate.

Preturi

Serviciile noastre sunt oferite in baza unui contract de administrare prin care sunt stabilite clar raporturile cu clientii nostri si serviciile convenite cu acestia.Taxa de administrare pe care o percepem difera de la oferta la oferta, in functie de complexitatea serviciilor solicitate.

De exemplu la un apartament de doua camere unde avem servicii obisnuite : plata facturilor, asigurarea proprietatii, reprezentare fata de terti, udatul florilor, vizitare periodica, pretul este de 25 euro inclus Tva/luna.

La o vila cu o suprafata construita de 180 mp si teren de 400 m, unde in plus de serviciile obisnuite (plata facturilor, asigurarea proprietatii, reprezentare fata de terti, udatul florilor, vizitare periodica) se adauga intretinerea curtii, dezapezirea pe timpul iernii, pretul este de 60 euro inclus Tva/luna.

Preturile pot creste sau scade la imobile in functie de complexitatea serviciilor. Serviciile suplimentare cuprind in plus fata de serviciile obisnuite : curatenie, menaj, reparatii: electrice, sanitare, zugraveli etc. la preturi convenite de ambele parti.